Zwilling Now S set steakových nožů 4 ks, 54549-004

Kód: 54549-004
Novinka
Značka: Zwilling
1 706 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Sada 4 steakových nožů Zwilling s klasickou syntetickou rukojetí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zwilling Now S set steakových nožů 4 ks, černé, 12 cm

Steakový nůž - lehce zahnutá robustní čepel zaručuje snadné krájení steaků, bifteků i grilovaného masaTato steaková sada ze série Now S se skládá ze čtyř nožů. 

Řada nožů Now S

Kolekce nožů Now S je perfektní volbou pro všechny kuchaře. Osvědčená německá ocel té nejvyšší kvality v tradičním a prověřeném designu nožů. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná. Ergonomicky tvarovaná rukojeť z odolné syntetiky dodává nožům moderní vzhled a zajistí, že vám ani mokrý nůž nevyklouzne z ruky. Nože Zwilling Now S inspirují svým barevným pojetím tón v tónu - jsou navrženy v Miláně a vyráběny v Solingenu.

- speciální směs nerezové oceli

- Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)

- Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje

- ergonomická bezešvá rukojeť z odolné syntetiky 

- laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost

- tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice

- lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí 

 

Technologie a výroba

Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustníextrémně odolnéflexibilníodolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.

Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení. Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele.

Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost. Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám. 

Údržba nožů Zwilling

Mytí a čištění

Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky.

Krájecí podložka

Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří.

Ostření / broušení

Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.
K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.

Bezpečné uložení

Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.
Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože

Správný nůž

Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nožů
délka ostří (cm): 12
typ nože: steakový

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

zw

Ponořte se do kulinářského světa se společností ZWILLING, která vyrábí nože a kuchyňské produkty v Solingenu již od roku 1731. Od té doby se z malého výrobce prémiových nožů stal světový lídr v oblasti kulinářství. Vášeň pro vaření společnost inspirovala k tomu, aby svůj důvtip přenesla do nádobí, skla, kuchyňských nástrojů a dalších produktů, které přinesou vaření zábavu a potěšení. 

Díky více než 290 letům zkušeností je dnes ZWILLING jednou z nejznámějších značek na světě a umí nadchnout profesionální i amatérské kuchaře. Inovativní funkce, dokonalý design a nejvyšší kvalita charakterizují všechny výrobky pro kuchyň a stolování. Když tedy držíte v ruce výrobek ZWILLING, držíte v ruce kus historie. A budoucnosti.

Nechte se inspirovat a objevte svět ZWILLING!


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny