10 položek celkem
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, přírodní, 001923
SKLADEM U NÁS
223 Kč

Nůž Opinel s bukovou rukojetí má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Přírodní...

OPINEL_001923
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, růžová, 002037
Novinka SKLADEM U NÁS
242 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

002037
Zwilling Now S nůž loupací 7 cm, 54540-071
502 Kč

Loupací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels. Malý a lehký nůž se zakřivenou čepelí ideální na loupání a očištění ovoce a zeleniny. Délka čepele 7 cm. Ergonomicky...

54540-071
Zwilling Four Star nůž loupací 7 cm, 31070-051
1 184 Kč

Loupací nůž z kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Malý a lehký nůž se zakřivenou čepelí ideální na loupání a očištění ovoce a zeleniny. Délka čepele 7 cm. Ergonomicky...

31070-051
Zwilling Collection nůž na parmazán 7 cm, 39405-010
691 Kč

S tímto nožem nebude žádný problém ukrojit i ty nejtvrdší sýry jako je parmezán, vyzrálá gouda nebo grana padano.

39405-010
Zwilling Four Star nůž na zeleninu 7 cm, 31070-061
1 047 Kč

Malý a lehký nůž řady Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Syntetická, ergonomicky tvarovaná rukojeť. Dostupný ve...

31070-061
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, modrá, 001927
SKLADEM U NÁS
250 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

OPINEL_001927
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, oranžová, 001926
SKLADEM U NÁS
250 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

OPINEL_001926
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, zelená, 001925
SKLADEM U NÁS
250 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

OPINEL_001925
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, fialová, 001924
SKLADEM U NÁS
250 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

OPINEL_001924

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny