Kuchyňské nože, Strana 16
Nůž Opinel má zaoblené ostří vhodné k roztírání másla, džemu, čokolády, ale i pomazánek a tapenád. Čepel o délce 6,5 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...
Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...
Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...
Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.