12 položek celkem
Zwilling Gourmet nůž kuchařský 14 cm, 36111-141
1 122 Kč

Robustní nůž s širokou a středově centrovanou čepelí. Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky....

36111-141
Zwilling Tanrei nůž kuchařský kompaktní 14 cm, 30571-141
7 351 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Kuchařský kompaktní nůž Tanrei s čepelí o délce 14 cm byl vyroben ze...

30571-141
Zwilling MIYABI 5000 MCD nůž Shotoh 14 cm, 34381-141
6 800 Kč

Japonský nůž Shotoh z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 14 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva...

34381-141
Zwilling All Star nůž kuchařský kompaktní 14 cm, 33781-144
1 718 Kč

Kompaktní kuchařský nůž s čepelí dlouhou 14 cm představuje spojení velkého kuchařského nože a menšího nože na zeleninu. Je to multifunkční nůž, se kterým pokrájíte maso,...

33781-144
Zwilling All Star nůž kuchařský kompaktní 14 cm, 33761-144
1 718 Kč

Kompaktní kuchařský nůž s čepelí dlouhou 14 cm představuje spojení velkého kuchařského nože a menšího nože na zeleninu. Je to multifunkční nůž, se kterým pokrájíte maso,...

33761-144
Zwilling Pro Wood nůž kuchařský kompaktní 14 cm, 38470-141
2 194 Kč

Kompaktní kuchařský nůž s čepelí dlouhou 14 cm představuje spojení velkého kuchařského nože a menšího nože na zeleninu. Je to multifunkční nůž, se kterým pokrájíte maso,...

38470-141
Zwilling Gourmet nůž kuchařský se zoubkovanou čepelí 14 cm, 36121-141
1 069 Kč

Nůž kuchařský s vroubky z kolekce Gourmet Zwilling J.A. Henckels. Délka čepele 14 cm. Plná střenka, nýtovaná rukojeť.

36121-141
Zwilling Four Star nůž vykosťovací 14 cm, 31086-141
1 815 Kč

Vykosťovací nůž s tenkou a flexibilní čepelí usnadní odblaňování, vykosťování, odstranění tuku a šlach ze všech druhů masa. Kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Délka...

31086-141
Zwilling Pro nůž vykosťovací 14 cm, 38404-141
2 615 Kč

Vykosťovací nůž - úzká, flexibilní čepel s charakterickým tvarem vám usnadní vykosťování, odstraňování šlach, tuku i odblanění masa z řady Pro od Zwilling J.A. Henckels....

38404-141
Zwilling MIYABI 4000 FC nůž Shotoh 14 cm, 33951-141
3 790 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 4000 FC Shotoh s čepelí o délce 14 cm ze speciální oceli, která...

33951-141
Zwilling Pro nůž kuchařský kompaktní s vroubky 14 cm, 38425-141
2 615 Kč

Kuchařský nůž se zoubkovanou čepelí je robustní, těžký nůž pro snadné krájení zeleniny, bylinek i kotlet. Z kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Délka čepele 14 cm....

ZWILLING_38425-141
Zwilling Pro nůž kuchařský kompaktní 14 cm, 38400-141
2 615 Kč

Kompaktní kuchařský nůž s čepelí dlouhou 14 cm představuje spojení velkého kuchařského nože a menšího nože na zeleninu. Je to multifunkční nůž, se kterým pokrájíte maso,...

ZWILLING_38400-141

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny